Skip to main content

Over Ons

Welkom bij Load-Tec, dé voortrekker in innovatieve weegoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en campers. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor voertuigen met een Maximaal Toegelaten Massa van minder dan 7,5 ton, om de veiligheid en efficiëntie op de weg te verbeteren.

Onze Diensten

Wij specialiseren ons in de inbouw en kalibratie van weegsystemen die essentieel zijn voor het beheer van de lading van uw voertuig. Onze expertise stopt hier niet; we bieden ook geavanceerde veeroplossingen aan, waaronder versterkte vering en luchtvering, om de veiligheid en het comfort van uw voertuig verder te verbeteren. Deze diensten verzekeren niet alleen dat uw voertuig voldoet aan de wettelijke eisen, maar optimaliseren ook de prestaties onderweg.

VanWeigh Sensor toestel

Samen naar de toekomst

Stap samen met Load-Tec de toekomst in. Bij Load-Tec omarmen we de toekomst met passie. We blijven onze expertise en diensten uitbreiden om voorop te blijven lopen in de branche. Uw veiligheid, tevredenheid en de betrouwbaarheid van uw voertuig staan bij ons voorop. Laten we samen de weg naar innovatie bewandelen. Ontdek de Load-Tec familie – waar technologie en veiligheid samenkomen.

Neem contact op!